Aanrader: Medisch koken

Ik had er wel eens van gehoord: Medisch koken. Dit betekent koken met de gedachte dat het eten goed moet zijn voor het welzijn van geest en lichaam. Medisch koken is helemaal upcoming en ook bij Indiaas restaurant Handi hebben ze dit ingevoerd.

handi 3

Alle zintuigen prikkelen

Een prioriteit bij Handi is dat het eten dat ze maken de zintuigen prikkelt. Dit betekend dus dan het eten niet alleen lekker moet smaken, het moet er ook mooi uit zien, goed ruiken, en het moet prettig aanvoelen in de mond. Dit is voor Handi heel erg belangrijk en het eten dat je geserveerd krijgt in het restaurant voldoet dan ook aan deze eisen. Bij Handi kan je voor veel terecht, zelfs voor vegetarisch eten. Dit is natuurlijk ontzettend prettig. Wanneer je met het gezin uit eten gaat, en iemand is vegetarisch is dit geen bezwaar en is er geen probleem met een gerecht bestellen zonder vlees en alleen maar groente. De vegetarische kaart is net zo veelzijdig als de gewone kaart en deze kaart heeft veel smaakmakers. Denk hierbij aan kokos, mango of bijvoorbeeld lychee. Deze ingrediënten hebben een sterke smaak, en kunnen een gerecht een hele andere twist geven. Zeker een aanrader!

handi

Ervaar de smaaksensatie

Op de menukaart zijn dus vegetarische gerechten te vinden, en diverse traditionele curry’s. Heb jij nou helemaal trek gekregen in zo’n lekkere maaltijd? Neem dan vandaag nog contact op met Handi. Dit kan via hun website, maar ook door even te bellen.