Belgische bier online kopen

Zoek jij een bedrijf waar jij heerlijk Belgische bier online kunt kopen? Dan weet ik voor jou een onderneming waar dat kan. Een onderneming met een heel groot assortiment aan heerlijke dranken. Voor iedereen is er wel een heerlijk soort te vinden. Er zijn zelfs seizoensgebonden varianten te vinden. Nu ben jij natuurlijk wel nieuwsgierig geworden over welke zaak ik het heb. Dat is de zaak van de: Belgische Bier Specialist. Dit bedrijf is gevestigd in Meppel. Als jij vragen over het assortiment hebt dan kan jij telefonisch contact met hen opnemen.

Via de webshop bestellen

Wij bestellen heel vaak bij deze onderneming. Wij doen dat op de website in de webshop. Heel vaak bestellen wij voor ons zelf, maar ook weleens om iemand een leuk cadeau te geven. Dan stellen wij een leuk pakketje samen met verschillende soorten dranken. Een kleine greep uit het assortiment van deze zaak is:

  • Amber/ ale
  • Tripel
  • Pilsener

De kwaliteit van de diverse soorten dranken is heel erg goed. Wanneer jij jouw bestelling doorvoert dan worden de producten de volgende dag al geleverd. Dit vinden wij een hele goede service. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan als jij bier online wilt kopen.