Bistro de Bron Lieren

Lieren is een mooi dorp wat midden in de Veluwe ligt. Echter kan het soms nog wel moeilijk zijn om een gezellig en geschikt restaurant te vinden in de buurt. Stop echter met zoeken, want Bistro de Bron is echt het restaurant wat u moet bezoeken. Ons restaurant ligt minder dan 5 minuten van Lieren af en ligt tegen het Apeldoorns kanaal aan.

welkom12

We hebben een klassiek ingericht restaurant wat een warme sfeer ademt en zeer sfeervol ingericht is. Je kunt bij ons heerlijk dineren en lunchen bij Lieren en genieten van de Veluwse omgeving.

 restaurant-loenen1

Waarom naar Bistro de Bron?

 

Bistro de Bron ligt op loopafstand van het Apeldoorn kanaal en u kunt uw auto eenvoudig parkeren op onze ruime parkeerplaats. Daarnaast kunt u in de omgeving fantastische fiets- en wandeltochten maken.

Daarnaast kunt u bij ons heerlijk lunchen en dineren, zowel binnen als buiten. U kunt genieten van onze A la Cart kaart die gebaseerd is op de Franse/Nederlandse keuken. Met mooi weer kunt u lekker buiten genieten van het eten in de zon en wanneer het weer minder is, kunt u heerlijk binnen eten in onze sfeervolle restaurant. Bistro de Bron lieren

SONY DSC