De beste restaurants in Rotterdam voor een betaalbare prijs! 

Iedereen kent het wel. Heerlijk een dagje shoppen in Rotterdam. Op de lijnbaan elke winkel afgestruind. Hier hoort natuurlijk ook een lekker hapje eten bij. Daarom hebben wij een lijst met de beste restaurants van Rotterdam voor een schappelijke prijs. 

Restaurants op de Westblaak 

De Westblaak in Rotterdam staat bekend als een straat waar heerlijke restaurants te vinden. Je vindt hier restaurants voor schappelijke prijzen. Het is tegenwoordig best lastig om een restaurant te vinden dat lekker en betaalbaar is. Gelukkig heeft de Westblaak dit goed voor elkaar als je wilt uit eten in Rotterdam. Zo heb restaurant Da Vinci (9,5). Je kan hier allerlei gerechten verkregen voor een schappelijke prijs. Zowel voor – hoof- en nagerechten. Sugo Pizza (7,6) is ook een restaurant wat zich bevindt op de Westblaak. Zij hebben een pizza gerecht helemaal vanuit Rome. Wil je heerlijk Italiaans verrast worden door echte pizzabakkers. Dan is dit zeker een aanrader. 

Asian Food 

Omdat Rotterdam een van de grootste steden van Nederland is zijn er allerlei restaurants die elke een eigen keuken hebben. Er zijn daardoor ook talloze restaurants waar je Sushi, aziatisch vlees en heerlijke vis kan verkrijgen. Er is zowel vis, vlees en vegetarisch eten te krijgen bij Bambu Kitchen (9,9). Dit restaurant staat bekend om zijn Asian Streetfood en wordt daarom als een van de hoogste aangeprezen restaurants in Rotterdam gezien. Het menu is toegankelijk voor iedere eter. Wanneer je vlees en vis wilt combineren met rijst is het verstandiger om naar Sushi Company (8,4) te gaan. Er zijn heel veel verschillende combinaties van sushi te verkrijgen en de klanten lopen tevreden de deur uit. 

Late avond 

Is het een late avond geworden doordat je tot laat bent gaan shoppen en gaan eten? Dan is het soms verstandig om niet meer naar huis te gaan maar gewoon te overnachten in Rotterdam. Hierdoor kan je nog net iets langer bij het geliefde restaurant zitten en de volgende dag nog de stad verkennen. Want Rotterdam heeft veel te bieden en stelt nooit teleur.