De ondersteuner van ieder glas: het viltje

viltjes

Viltjes. Je hebt ze in alle soorten en maten. Je hebt ze van kurk, metaal, glas, steen, papier en nog veel meer andere varianten. Ze helpen tegen vochtkringen op tafels. Daarnaast zien ze er ook erg gezellig uit. Tegenwoordig kun je ze ook zelf laten bedrukken. Zo kun je zelf een eigen leuk ontwerp kiezen en ontwerpen. je kunt ze zo laten personaliseren zoals jij dat wilt. Wie weet sta jij straks te shinen met hippe nieuwe viltjes op de tafel en steel jij de show. Hieronder vind jij dé reden waarom jij nu moet kiezen voor gepersonaliseerde viltjes!

viltjes

Personaliseer jouw feest met eigen viltjes!

Geef een eigen touch aan een gelegenheid met persoonlijke viltjes. Je kunt ze laten bedrukken met een bepaald getal. Een 50-viltje voor een Sarah. Een 18-viltje voor een jongvolwassene. Een origineel viltje met bijvoorbeeld roze of blauw voor een babyshower of gender reveal. Bij bijvoorbeeld een bruiloft kun je ook persoonlijke viltjes gebruiken. Deze kunnen de gasten gedurende de dag gebruiken. Wanneer het feest afgelopen is, dan kunnen gasten deze mee naar huis nemen. Dit is dan een leuk persoonlijk aandenken aan een prachtig feest.

Voordelen van bierviltjes op een feestje

Met persoonlijke bierviltjes geef unieke touch aan jouw feestje. Je kunt ze laten bedrukken met jouw gekozen print of misschien wel een leuke tekst. Ze kleden het feest echt aan en maken het persoonlijk. Daarnaast zijn bierviltjes erg handig tegen mogelijke waterschade. Ze beschermen de tafel tegen nattigheid van het morsen of water van het spoelen. Bij warme zomerdagen wil je natuurlijk ook niet dat je condensatie van koele drankjes op de tafel sijpelt. Hiervoor kun je bierviltjes ook gebruiken. Viltjes bestaan namelijk uit een karton met een speciale bovenkant. Deze bovenkant bestaat uit een absorberende cellulose. Deze cellulose neemt al het gemorste vocht op. Erg handig dus!