Een frisse start in het nieuwe jaar met Herbalife

Een frisse start in het nieuwe jaar met Herbalife

 

Het nieuwe jaar is weer van start en zoals altijd komen dan ook de goede voorkomens weer om de hoek kijken, ik neem me tenminste elk jaar weer iets voor, sta er echt bewust stil bij. Ik vind het belangrijk om terug te kijken op het voorgaande jaar en te beseffen wat ik goed en wat ik minder goed deed – aan welk gedrag, houding of omstandigheid ik wellicht in het nieuwe jaar nog wat kan veranderen. Gek genoeg heb ik het bijvoorbeeld nooit uit gemaakt met relaties bijvoorbeeld net voor de zomer, maar altijd in die eerste maand van het jaar, de maand dat ik echt stappen zet en knopen doorhak – aan het einde van het jaar zwakt dit weleens wat af, maar aan het begin ben ik altijd heel duidelijk en kies ik echt voor mezelf en voor wat het beste voor me is. Dit jaar besloot ik mijn leven te gaan beteren op het gebied van gezondheid en beweging. Ik ben flink wat aangekomen maar met het programma van Herbalife dat ik nu volg zou dat verholpen moeten worden dit jaar, zou ik die er zo af moeten kunnen krijgen. Ik heb er bovendien alle vertrouwen in dat het me gaat lukken met Herbalife aangezien enkele vriendinnen van mij er al eerder mee zijn begonnen en ik de kilo’s werkelijk van hun lijf zag vliegen! Zij raadden mij aan te beginnen met Herbalife en ik maak zodoende een echt frisse start!