Frietkot tijdens ons feest

frietkraamAfgelopen week hebben we gevierd dat we 25 jaar getrouwd zijn. Dat is tegenwoordig al uniek, aangezien veel relaties kapot gaan. Dit moet natuurlijk goed gevierd worden en daarvoor zijn we opzoek gegaan naar bedrijven die ons hierin kunnen ondersteunen. Zo kwamen we op het idee om een Frietkot in te huren. We zijn vervolgens op internet gaan kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een websites te hebben vergeleken, kwam Snackmobiel het beste uit de verf. Daar verzorgen ze een complete catering van uw feest/evenement. Zo komen ze al vanaf 40 personen. Aangezien wij met ruim 100 mensen zijn was dat geen probleem. Je kunt het aanbod van snacks en friet dan kiezen uit verschillende pakketten. De prijzen hiervan verschillen per pakket. De prijs heb je dus in eigen hand en word vooraf afgesproken. 

Geweldige service van de Snackmobiel!snackmobiel

Tijdens ons feest verliep alles perfect. Er waren veel mensen en veel drank. Daarnaast hebben mensen ook heerlijk gebruik kunnen maken van Frietkot. Ik heb veel positieve reactie gekregen over Snackmobiel. Ze vonden het daarom ook een zeer geslaagd feest en zijn zelf ook van plan om het bedrijf in te huren. 

Het bedrijf is super voordelig en als je het vergelijkt met overige aanbieders al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om bij dit bedrijf Frietkot te nemen. Bekijk op de website de mogelijkheden. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf.