Horeca tosti 

horeca tosti

Ben jij op zoek naar iets nieuws voor op het lunchmenu? En wil je dat het van goede kwaliteit is, maar tegelijk ook aandacht besteden aan de duurzaamheid van jouw bedrijf? Dan zijn de tosti’s van De Tweede Jeugd echt wat voor jouw bedrijf! Een top product met verrassende smaken, een goed verhaal en een super makkelijke bereiding!

Waar staat De Tweede Jeugd voor?

De Tweede Jeugd streeft naar een gezondere wereld met minder voedselverspilling. Hun tosti’s worden dan ook gemaakt van rest brood; brood van hoge kwaliteit dat overgeproduceerd is of onverkocht bleef en anders weggegooid zou worden. Het merendeel van de producten is vegetarisch en alles wordt in eigen keuken gemaakt van zorgvuldig gekozen ingrediënten, die zoveel mogelijk van lokale ondernemingen komen. Ook worden de tosti’s voor hun houdbaarheid zorgvuldig verpakt in uitstekend recyclebaar verpakkingsmateriaal.

horeca tosti

De Super Tosti’s

Tegenwoordig zijn de tosti’s van De Tweede Jeugd ook in de horeca te vinden! Sinds 2016 werken ze samen met horeca en bakkers om impact te maken op milieu en het verminderen van voedselverspilling. Ook willen ze mensen inspireren en gewoon de lekkerste producten aanbieden!

En het is ook nog eens ontzettend makkelijk! De tosti’s worden kant-en-klaar en ingevroren geleverd. Geen gegoochel meer met zelf ingrediënten inkopen en klaarmaken. Even in het tosti-ijzer of de oven en klaar! En met de bijzondere smaken en een grotendeels vegetarische insteek zijn ze ook nog eens ontzettend lekker en gezond! Wil jij nou ook een echte horeca tosti van De Tweede Jeugd bij de kantoorlunch? Bekijk de website en neem contact met ze op!