In Huizen restaurant gezocht!

Niks is leuker om zo nu en dan lekker uit eten te gaan in een restaurant waarvan je de kenmerken kent. Nu dat wij in Huizen restaurant aan het zoeken zijn gegaan zijn wij terecht gekomen bij De Verborgen parel. Dit Italiaans restaurant staat in de brede omgeving bekend als kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, iets waar wij uiteraard van houden!

logovbp-251x300-e1449588422351

Wij hebben trouwens eerst via het internet gezocht alvorens we naar Huizen zouden gaan, puur om zeker ervan te zijn dat er een restaurant te vinden is wat ons lekker lijkt. Bij het bekijken van hun menukaart kregen wij al trek genoeg om er te reserveren! Dit hebben we dan ook meteen gaan en diezelfde avond hebben wij daar mogen dineren.

Voortreffelijk diner!

Bij binnenkomst werden we dan ook meteen welkom geheten en mochten we plaats nemen op het door ons gereserveerde tafel. Hun ambiance is prachtig waardoor we een avond hebben gehad om nooit te vergeten. Het zien van het menukaart maakte mij erg enthousiast! Breed scala aan diverse gerechten waar wij zeer tevreden over zijn. Het moment dat wij onze gerechten geserveerd kregen waren we beide laaiend enthousiast van de geuren welke wij konden ruiken. Door te zoeken op Huizen restaurant is het ons weer gelukt om een smaakvolle avond te hebben waar wij beide enorm enthousiast over zijn!De-Verborgen-Parel-1-300x199