Je kan online snoep bestellen!

logoHet online snoep bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als bij Toversleutel! Hier kan je namelijk zelf een keuze maken uit het assortiment wat aangeboden wordt.

Al een tijd ben ik een soort van “vaste” klant bij hun. Ik probeer dan regelmatig bij hun snoep te bestellen en tot op heden heb ik nog niet alles gehad in het assortiment. Diverse soorten snoep is er dan ook te verkrijgen. Denk hierbij aan:

  • Oud Hollandse snoep
  • Suikervrije snoep
  • Glutenvrije snoep
  • Snoepzakjes

En natuurlijk nog veel meer!6fdd00dbe2ba153dce34ed8b83a86d88

Nu dat ik bij hun op de website al eens had gekeken en op zoek was naar snoep om te trakteren viel het mij op…..
Ze hebben kaneelstokken!

Als ik ergens gek op ben is dat het wel en wilde het dan ook meteen bestellen. Samen met de snoepzakjes, welke ik had in mijn mandje had, heb ik de kaneelstokken besteld. Het bestellen verloopt trouwens ook nog eens gemakkelijk ook. Je vinkt aan wat voor snoep je hebben wilt, je vult je gegevens in en vervolgens betaal je het openstaande factuur! Meer hoef je dan ook niet te doen om de lekkerste snoepjes in huis te halen. Snoep bestellen is dan ook een stuk gemakkelijker als dat je het in de winkel haalt. Hier heb je geen wachtrij en in de tussentijd kan je andere dingen doen. Het bedrijf Toversleutel werkt dan ook met hoge zorg aan het correct en snel verzenden van de door jou bestelde snoep. Ik weet in ieder geval zeker dat ik zal genieten van mijn kaneelstokken!4eb945387f523aeb86c535dfc1a53e3b