Lekker uit eten in Amstelveen

Het water loopt mij nu alweer in mijn mond als ik aan uit eten Amstelveen denk.  Hier heb ik namelijk een goed restaurant gevonden waar je bijzonder lekkere maaltijden kan bestellen. Hun menukaart staat vol met zeer lekkere gerechten, zoals:

  • Bruschetta
  • Gepelde gamba’s
  • Risotto met zeevruchten
  • Pizza’s

Het is hier tevens mogelijk om een  verrassingsmenu van 3 of 4 gangen waar je een vaste prijs voor betaalt te bestellen. De kok maakt dan een bijzonder lekker gerecht voor je klaar waar jij je vingers bij op eet. Tevens worden hier vaak seizoensgerechten gemaakt. In ieder geval genoeg redenen om hier een keer heen te gaan.  

Super goed  Italiaans restaurant

Sinds wij een keer uit eten in Amstelveen zijn geweest, komen wij hier gemiddeld één keer per maand wel te vinden. Heel af en toe hebben wij geen zin om er na een lange dag werken op uit te gaan en daarom zijn wij blij met de mogelijkheid om de maaltijd te laten bezorgen of op te halen. 

Laatst kregen wij onverwachts visite en deze bleven langer dan verwacht zitten. Inmiddels hadden wij allemaal wel trek gekregen, maar ik had niet genoeg in huis om voor iedereen een maaltijd te maken. Daarom snel gebeld naar Dolce Verona om een bestelling te plaatsen.