Negroamaro online bestellen? Hier kan het!

Negroamaro wijn, een donkere, bittere wijn, duidelijk van aroma van zwart en rood fruit die u makkelijk zult herkennen. De Negroamaro is een inheems Italiaans druivenras die eigenlijk alleen in de zuidelijke wijnstreek Puglia staat aangeplant. Wijnen van deNegroamarohebben over het algemeen een diepe, rode kleur en een geurig aroma met daarin zwarte pruimen, rozijnen, zoetige specerijen, koffie en chocolade. Antipasto en lam past over het algemeen heel goed bij de Negroamaro wijn. De hapjes met een pittige kick en de sterke smaak van het lamsvlees passen perfect bij de bittere smaak van de Negroamaro. Op de website desmaakvangoedewijn.nl kunt u deze wijn aanschaffen, samen met diverse andere wijnmerken uiteraard. Rode, witte wijn en rosé verkopen ze in een aantal mooie merken waaronder de Pinot Grigio. U kunt stapelkorting krijgen, u krijgt 6% korting vanaf 12 flessen en 8% korting vanaf 24 flessen, heerlijk toch als u net als ik een mooie bar heeft om te runnen! Ik ging op zoek naar de Negroamaro wijn omdat ik hem zelf in eerste instantie heerlijk vind en in mijn bar probeer ik mijn klanten altijd een smaak voor te zetten die ze niet zo snel tegen komen, zeker niet in een kroeg. Daar sta ik dan ook bekend om, en dat wil ik ook graag uitstralen. Dat een bar niet alleen is om bier te komen drinken en lallend de straat over te gaan daarna, maar dat het ook zo kan zijn dat een bar goede kwaliteit merken wijn kan neer zetten, een kaasplankje en olijven erbij en ga zo maar door. Zelf vind ik de Vigneti del Salento erg lekker, op deze site 6,50 per fles bij afname van minimaal 6 flessen. Via de site kunt u ook port kopen, mousserende wijnen, dessertwijnen, alcoholvrije dranken, pakketten en ze hebben zelfs een blog waarin u verschillende artikelen over wijn kunt lezen. Ze hebben ook aanbiedingen die zeker de moeite waard zijn om een keer doorheen te kijken.

Wilt u de Negroamaro wijn ook een keer proberen?

Ik vond hem heerlijk, al vanaf de eerste keer dat ik deze wijn dronk, en ik ken er heel wat. Ik heb een korte studie gedaan over wijnen en herken de meeste ondertussen. Ik weet dan ook dat de wijnen vanaf deze site een goede kwaliteit hebben en ik ben er zeer tevreden over.

Interesse in een lekker wijntje of toch liever non alcoholisch?

Dan is deze site een echte aanrader voor want;

  • Ze bieden diverse wijnen aan voor een mooie prijs.
  • Ze leveren snel en netjes.
  • Ze hebben een leuk blog waar u veel informatie kunt lezen.

Ja, ik moet toch wijnen kopen waar mijn reputatie als eigenaar van een bar niet door achteruit zal gaan. Ik kan mijn klanten niet zomaar wat voortzetten want dan komen ze niet terug. Gelukkig blijven ze komen, ook na het drinken van deze heerlijke Negroamaro. Ik mag dus niet klagen en hoop dat ik nog vele lekkere wijnen kan en mag kopen van deze mooie website. Ik hoop dat u hier op de site ook kunt vinden waar u zin in had.