Niet zomaar een drank

Bergovino

Denk je aan wijn dan denk je aan een snack in de avond met daarbij een glaasje wijn, maar ook tijdens het eten wordt een wijntje veel gedronken. Er wordt gezegd dat een glaasje wijn het gezelliger maakt, maar wijn is veel meer dan een drankje wat je drinkt voor de gezelligheid. Bij Bergovino word je meegenomen tijdens de wereld van de wijnen, leer ook de geuren en verschillende karakters kennen van wijn. Hoe beter je de wijn kent, hoe lekkerder je de drank vind en hoe meer waardering er je voor krijgt. Heb je al een beetje kennis en ben je een liefhebber dan kun je in de webshop rondsnuffelen naar de beste wijnen, verschillende wijnen uit bekende landen als Italië en Frankrijk zijn natuurlijk te vinden in het assortiment.

Bergovino

Verschillende gelegenheden

Bij iedere gelegenheid hoort een andere wijn, een wijn die je drinkt tijdens een borrel hoeft niet perse geschikt te zijn tijdens een diner. Maar ook de smaak telt natuurlijk mee, niet iedereen vind hetzelfde lekker en gelukkig maar. Je hoeft in het assortiment van Bergovino niet bang te zijn dat je geen geschikte wijn vindt die je lekker vind, sterker nog je zult het moeilijk vinden een keuze te maken met alle heerlijke wijnen. De wijnwijzer helpt je om een keuze te maken om precies de wijn te vinden die je lekker vind, en die natuurlijk past bij de gelegenheid. Maar ook persoonlijk advies is mogelijk voor het vinden van de lekkerste wijn, op deze manier heb je altijd de beste wijn voor jouw situatie of gelegenheid.

Bergovino

Maak de mooiste herinneringen

Een borrel met je collega’s of een uitgebreid diner met familie, bij veel momenten wordt er een wijntje gedronken. Het is niet gek dat je de mooiste momenten beleeft met de drank, haal oude herinneringen op, of maak natuurlijk de leukste nieuwe. Leer de geur en smaak van wijn waarderen, besef wat er gedaan is om tot de unieke smaak van een bepaalde wijn te komen. Belgovino is ook expert in andere soorten wijnen, dan bedoelen we alcoholvrije wijnen, vegan wijnen of wijnen welke duurzaam zijn geproduceerd. Maar ook voor een heerlijke port kun je terecht in de webshop, geniet van een heerlijke drank waar aandacht aan is besteedt. 

Bergovino

Leer verschillende wijnen kennen

Misschien wil je wel wel meer over wijn weten, maar weet je niet goed hoe je dit aan kunt pakken? Met behulp van Belgovino kun je een wijnproeverij doen in je eigen omgeving, de wijnproeverij is compleet op maat samengesteld. Het doel bijvoorbeeld is een van de belangrijkste aspecten, maar ook het budget en de tijd die er aan besteed mag worden. Zo wordt een wijnproeverij een echte belevenis, leer de verschillende soorten en landen van de wijnen te onderscheiden van elkaar. Wil je een bepaald land of soort wijn proeven tijdens de proeverij dan is dit natuurlijk ook mogelijk. In de meeste gevallen wordt een proeverij gehouden om meer te weten te komen over wijn, en voor de gezelligheid met vrienden of familie. Maar ook tijdens bedrijfsfeesten kun je gebruik maken van een proeverij.