Smaakvol online vis bestellen?

Yes, ik hou van vis! Heerlijk om een stuk zalm kort te grillen of wellicht met frisse groenten in de oven. Wist je dat het mogelijk is dat je online vis bestellen kan? Het scheelt je onwijs veel tijd en moeite aangezien je het vanachter je eigen computer bestellen kan. Natuurlijk is het ook mogelijk om vis uit de supermarkt mee te nemen, al ben ik van mening dat de smaken dan wat minder is. Vis bestellen bij een echte expert is toch het beste wat je kan doen! Ik kom namelijk altijd te laat bij de viswinkel waardoor ik in feite verplicht ben om het uit de supermarkt mee te nemen. Nu dat ik het heb gezien dat je het online bestellen kan weet ik zeker dat ik hier vaker zou bestellen.

logo_myseafood

Een lekkere makreel of wellicht sardientjes? Op de website van myseafood.nl is het mogelijk om diverse soorten vis te bestellen. Als je ervoor zorgt dat je voor 1 uur besteld heb jij jou bestelde vis diezelfde dag nog in huis. Natuurlijk weet je niet hoe dat de kwaliteit is alvorens je besteld heb. Ik kan je in ieder geval wel garanderen dat de smaken hier fantastisch is! Het vis ziet er dan ook onwijs goed en vacuüm verpakt uit. Als je online vis bestellen wilt raad ik het je echt aan om dit bij hun op de website te doen. De kosten zijn overigens een stuk voordeliger vergeleken met wat je in de winkel ervoor neer moet leggen.