Tijd voor een lekker likeurtje

Baileys kopen

Baileys is een likeur die erg geliefd is, omdat het is voorzien van een roomsmaak. Dit geeft de likeur een unieke en interessante afdronk. Wist je dat Baileys een Ierse likeur is, die al sinds 1974 wordt geproduceerd? Naast de bekende originele smaak kun je tegenwoordig ook steeds meer Baileys kopen met een smaakje. Hierbij kun je denken aan Red Velvet, Karamel, Amandel en Strawberry & Cream. Deze smaakjes zijn erg lekker in combinatie met een stukje taart, of om bijvoorbeeld door je warme chocomel heen te doen. 

Het ontstaan van Baileys

Wat misschien grappig is om te vertellen over het ontstaan van Baileys, is dat het oorspronkelijk met een keukenmixer werd gemaakt. Tot op vandaag de dag wordt nog steeds onderzocht hoe de likeur nog romiger kan worden gemaakt. De likeur is vooral bekend geworden doordat het in koffies werd verwerkt. Het romige van de likeur gaat heel goed samen met het bittere van de koffie. 

Baileys kopen

Baileys kopen online

Tegenwoordig kun je bijna alles wel online kopen. Dit is ook het geval voor likeur! Je kunt Baileys heel eenvoudig online bestellen. Het voordeel hiervan is dat je het lekker vanaf de bank kunt bestellen en het de volgende dag al in huis hebt. Ideaal toch? Vaak zijn er online ook verschillende aanbiedingen te vinden. Heb je een feestje gepland staan? Houd dan goed de aanbiedingen in de gaten, want zo kun je flink besparen op de inkopen.