Van de zomer genieten van een Amstel Bright

Amstel Bright

Je kent het vast wel, het is lekker zomer in Nederland en je ligt lekker op het strand en je krijgt dorst. Mocht je dan een bier liefhebber zijn dan kan het zeker geen kwijt om een lekker koud pilsje te drinken. Er gaat namelijk niks boven een koud biertje als het buiten tropisch warm is. Je kunt er dan ook voor kiezen om een keer een ander biertje te kiezen dan je normale keus. Zo kun je een keer kiezen voor een Amstel Bright. Dit is een biertje gebrouwen door Amstel, maar niet zoals je bent gewend. Dit is een echt zomerbiertje die jouw dorst prima kan lessen. 

Amstel Bright

Bij de barbecue

Natuurlijk hoef je niet per se op het strand te liggen om te genieten van een Amstel Bright, je kunt deze namelijk ook prima drinken wanneer je thuis lekker aan de barbecue zit. Veel bierdrinkers zullen ook zeggen dat dit bier erg lekker is bij een goed stukje vlees. Mocht jij nu willen weten of dit waar is kun je het beste een keer het biertje kopen om dit zelf te ondervinden. Gelukkig kun je het bier ook bij veel plekken kopen. Zo kun je het bijvoorbeeld bij de slijterij vinden of bij de supermarkt, maar je kunt het natuurlijk ook via het internet bestellen zodat je zelf niet eens naar buiten hoeft.

Speciaalbier

Amstel Bright zal ook vallen onder speciaalbier. Dit betekent dat het niet echt pils is, maar op een unieke manier gebrouwen om met unieke ingrediënten. Een van de dingen die je merk bij dit bier is de heerlijke citroen geur en smaak. Dit zie je normaal natuurlijk niet bij bier, maar bij speciaal bier is dit meer dan geschikt. Dit zorgt er ook meteen voor dat het een prima biertje is voor in de zomer en waar jij dus zeker van kunt gaan genieten.