Wild poelier Noordwijk is een aanrader!

Waarschijnlijk ben ik niet de enige die houdt van echt gevogelte, vlees en vis. Ik koop dit soort producten nooit in de supermarkt aangezien ik het daar minder lekker vind en ik de ambachtelijke manier van bereiden ondersteun. Ik ga altijd naar Wild poelier Noordwijk. Deze Wild poelier Noordwijk is erg goed en erg vriendelijk. Ik ga hier al jaren naar toe en besloot vandaag jullie wat meer te vertellen over de goede service en kwaliteit.

poelier zandvoor

Heerlijk gevogelte

Alles wat ik bij de poelier koop is onwijs lekker! Ik vind dit natuurlijk erg belangrijk, en ik ben dan ook helemaal fan van het naar een ambachtelijke winkel gaan, in plaats van een supermarkt keten. Ik kom al jaren bij de bakker, groenten boer en natuurlijk de poelier. Ik vind het eten bij deze winkels lekkerder en heb het idee dat het beter voor je is. Ook is het natuurlijk een stuk persoonlijker bij deze winkels en dat vind ik misschien nog wel het belangrijkste. Ik vind het fijn dat wanneer ik binnen kom ik gelijk begroet wordt en dat de verkopers me een beetje kennen. Ik vind dat hartstikke leuk en fijn, een stuk beter dan bij de supermarkt. Daar is alleen maar massa productie en ik denk dat het beter is om af en toe een stapje terug te doen en gewoon lekker een stukje vlees van de slager en je gevogelte van de poelier te hebben. Ik kan zeker aanraden om eens een stukje vlees, vis of gevogelte van een ambachtelijke winkel te kopen!

poelier zandvoor 2