Wilt u iemand verwennen met een lekker thee pakket?

Onlangs was ik op zoek naar een mooi cadeau voor mijn zus. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug en ik wilde haar een hart onder riem steken. Ze is niet iemand van grote gebaren, of van grote cadeaus wat dat betreft dus ik wilde iets kleins, iets voor haar zelf, iets waar ze van houdt. Ik ben een grote koffie leut maar zij absoluut niet. Nee, ze spaart thee, ik heb het altijd iets grappigs gevonden maar zij neemt het uitermate serieus en neemt overal waar ze is en waar ze kan thee zakjes mee. Ik lig soms helemaal dubbel. Maar goed, op de site my-moments.nl vond ik een mooi thee pakket. Een aantal verschillende moet ik eerlijk zeggen, maar een bepaald thee pakket vond ik in het bijzonder heel mooi. En dat paste ook echt bij mijn zus. Dus die heb ik gekocht voor haar en ze was heel blij met het thee pakket. Het thee pakket was prachtig verpakt, niet alleen het kadopapier was mooi maar ook het tasje en het doosje zelf waar het thee pakket in kwam. Mijn zus is er hartstikke blij mee. Op de site verkopen ze verschillende soorten thee voor verschillende doeleinden en gelegenheden. Hartstikke leuk vind ik zelf. Ook voor bedrijven verkopen ze thee, u kunt hun thee in uw winkel aanbieden bijvoorbeeld, ze zijn thee groothandel dus naast een mooi thee pakket verkopen ze heel veel verschillende soorten thee. U kunt het aanbieden in de vorm van een relatie geschenk of een eigen thee blend samenstellen en daar heeft u dan een offerte voor nodig en die kunt u via de website aanvragen. U kunt ze direct bellen of het contactformulier invullen zodat ze contact met u opnemen wanneer het u uitkomt. Ze hebben geweldige smaken waaronder popcorn thee, chocolade thee, lychee thee, kokos thee en nog zoveel meer, alleen de smaken zijn al geweldig. Via de helpdesk kunt u ze vragen stellen en het zijn super aardige mensen die weten waar ze het over hebben en u goed verder helpen. Ook verzend, retourbeleid en het retourportaal worden op de site vermeld.

Ook interesse in een mooi thee pakket?

Dan is het echt een aanrader om een keertje te gaan kijken op deze website, het ziet er zo leuk uit en ze hebben zoveel verschillende soorten thee, het is zeker de moeite waard. Mijn zus was heel erg blij en ik ben blij dat zij er gelukkig mee was, ze verdient het en ik hoop dat ze er van zal genieten. Nu u nog want u verdient het natuurlijk net zo hard als zij, of misschien iemand om u heen?

Welke smaak is uw favoriet? 

Als u ook een keer iets anders wilt neem dan een kijkje op hun website omdat:

  • Ze verschillende soorten thee aanbieden.
  • Ze ook voor bedrijven aan het werk gaan.
  • U zelfs gepersonaliseerde thee kunt maken.

Ja heel leuk, ik ben super tevreden, van begin tot eind goed geholpen, snel en netjes geleverd en de thee is ook nog eens lekker, ook niet onbelangrijk!