Zeer mooie Indische toko Utrecht

Wij eten vaak buitenlandse maaltijden en daar mogen de spullen van de Indische toko Utrecht niet in ontbreken. Vooral nasi eten wij graag, zeker nu ik de unieke Akash Basmati rijst staat vaak hier op tafel. Maar sinds ik de maaltijdpakketten heb ontdekt van roti, kofta of qorma, eten wij dit ook best wel vaak.  Aardappels komen hier bijna niet meer in huis, ondanks dat wij echte Nederlanders zijn. De voorkeur is echt voor de buitenlandse maaltijd en daar kunnen de spullen die je hier in deze winkel kan kopen mij heel goed mee helpen.  

Wederom lekker gegeten

Vaak haal ik mijn boodschappen bij de Indische toko in Utrecht, behalve dat ik het leuk vind om daar weer iets nieuws te ontdekken, smaakt dit eten ook veel en veel lekkerder dan het Nederlandse eten. 

Vandaag ben ik weer naar deze winkel gegaan en heb de nodige ingrediënten gehaald om lekkere loempia’s te gaan maken. Het is altijd leuk om deze te bakken en binnen een handomdraai heb je deze lekkernijen op tafel staan.

Ben je ook liefhebber van de buitenlandse keuken, dan is een bezoek aan deze winkel zeker een aanrader. Want hier is altijd wel een diversiteit van verschillende producten te vinden.